tirsdag den 19. marts 2013

Energibar

Til ca. 20 stk.

Dej:
200 g. rugmel.
100 g. havregryn.
250 g. hvedemel.
2 dl. vand.
2 dl kærnemælk
1 dl kogt perlerug
25 g. gær.
1 tsk. salt.
1 spsk. olie.
1 dl. hakkede nødder
1 dl. solsikkekerner.
Rosinblanding:
100 g. rosiner.
100 g. dadler.
100 g. figner.
2. dl. vand.

Rosiner, dadler, figner og vand blandes sammen i en skål og stilles i køleskab til næste dag.

Dej:
Gæren opløses i lunkent vand, alle de øvrige ingredienser røres i og rosinblandingen kommes i, og det hele blandes godt sammen.
Lad dejen hæve i en time.
Dejen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på en bageplade med bagepapir, ca. 20 energibarer
Bages ved 175 grader i ca. 25 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar