tirsdag den 19. marts 2013

Mysliboller

Til ca. 15 stk.
7 dl lunkent vand
1 pakke øko gær
1 spsk. honning
1 spsk. olivenolie
200 g mysli
25 g tørret tranebær
1 tsk. kardemomme
300 g rugmel
300 g hvedemel
Rør gæren ud i lunkent vand, tilsat honning, olivenolie, mysli tranebær og kardemomme og rør. Tilsæt så rugmel og hvedemel, rør dejen godt, til den er smidig, dejen er lidt klistret. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter. Hæld lidt olie på dejen og på dine hænder og form til boller, sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad bollerne have med et fugtigt klæde over et lunt sted i ca. 15 minutter og bag dem ved 200 i ca. 20 minutter.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar