tirsdag den 19. marts 2013

Sandwichboller

Til ca. 10 stk.
Dag 1:
2 dl vand
10 g gar
200 g fuldkornsspeltmel
Dag 2:
1. dl vand
2. dl yoghurt naturel
1 spsk. flydende honning
1 spsk. salt
50 g hørfro
50 g solsikkefrø
100 g perlerug kogt eller udblødte i vand natten over
200 g fuldkornsspeltmel
ca. 300 g hvedemel
æg til pensling
drys af hørfrø
Dag 1:
Ror gæren ud i lunkent vand, og tilsat speltmel og ror godt sammen, stil dejen tildækket på køkkenbordet til næste dag.
Dag 2:
Kom Dag 1. dejen over i en stor skal. Tilsat vand, yoghurt naturel, honning, salt, hørfrø, solsikkefrø og græskarkerner. Rør godt. Tilsat speltmel og dernæst hvedemel i dejen. Alt, til dejen er glat og smidig. Maske skal der tilsattes lidt mere hvedemel.
Grove sandwichboller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar