tirsdag den 19. marts 2013

speltknækbrød

Til 30 stk.
Tid: ca. 15 min. plus bagetid
1 stor bageplade
30 g havregryn
30 g solsikkefrø
50 g perlerug kogt eller udblødte i vand natten over
40 g sesamfrø
50 g hørfrø
100 g speltmel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl vand
 ½ dl koldpresset rapsolie
Kom gryn, kerner og frø i en skål sammen med speltmel, bagepulver og salt.
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen. Den skal være klistret.
Læg dejen på et stykke bagepapir, og læg endnu et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bage-papir, så den passer ca. i størrelsen på en bageplade.
Skær riller i dejen, i den størrelse du ønsker dine knækbrød med en pizzaskærer, og bag knækbrødet i ca. 15 min. Ved 200 grader. Afkøl på en bagerist, og knæk i mindre stykker.
'


Ingen kommentarer:

Send en kommentar